MAQUILLATGE

MAQUILLATGE:

Per aquesta temporada del any es inevitable destacar els colors foscos .

Imagen relacionada

Aquest color es la tendencia d’aquest any i que es ideal per l`hivern .Podem trovar de moltes marques i de textures i acabats diferents però nosaltres destaquem la textura MATE,que es un tipus de textura que no taca i fa que el labial ens duri mes estona i estigui intacte desprès de tot el dia.

MAQUILLATGE  FEBRER:

Febrer, febrer es un mes fred, pero si es cert que comença a fer millor temps  per tant la secció de maquillatge de febrero es centrara en colors mes vius, ja que s’apropa la primavera.

En concret ens centrarem en les sombres d’ulls, aquestes t’amplien la mirada, hem triat un model de color rosa amb una mica de purpurina, es un difuminat que comença de color mes fosc fins que arriba a rosa. Aquest maquillatge en especial el podriem utilizar pel dia 14( St.Valentí).

Aquesta paleta de sombres Naked Cherry Eyeshadow Palette, Urban Decay.Costa: 48,95 €

 

 

MAQUILLATGE  MARÇ:

Març és un mes primaveral més calurós i no es pot ovlidar CARNAVAL!, en aquest article us mostrarem un indispensable per tots els looks de carnaval.

Tots els maquillatges tenen en comú el mateix l’eyeliner.Per sino sabeu lo que és, és la línea de color per sobre l’ull. Us recomanaría si sou principants en format retolador,sino en format tinta, gel..

+

 

 

MAQUILLATGE ABRIL:

Abril,plena primavera, temperaturas més altes, s’apropa l’estiu i volem començar a tenir un color de pell mes moreneta.

Per aixó hem escollit un bronzeador que ens servirá per fer un efecte de pell morena.

Aquests en concret són molt recomenables  de marca deliplus(MERCADONA). I amb un preu molt asequible de menys de 3€.

 

MAQUILLATGE  MAIG:

Una moda ara es maquillarse les celles, si voleu seguir aquesta tendencia us recomanem que compreu productes de qualitat i que tingueu atenció amb el tó del maquillatge,ja que si es mes fosc que el teu tó de cabell donara una sensació de “celles tatuades”.

 

MAQUILLATGE JUNY:

Juny el mes preferit pels estudiants,ja que s’acaben els estudis, s’apropa l’estiu i fa molt bon temps, per aixó us ensenyarem una paleta d’ombres amb tons calents, que es poden complementar amb un eyeliner o simplemet amb mascara de pestanyes.

 

Paleta d’ombres nyx: 18’95€

MAQUILLATGE JULIOL:

Per als mes presumits i volen estar sempre bonics,fins i tot a la

Si t’agrada tindre les pestañes sempre apunt  un producte fundamental es la mascara de pestanyes sumergible(water proof).

Si es cert que aquest tipus de productes són una mica mes cars comparant-los amb els normals.

MAQUILLATGE AGOST:

I anant amb la mateixa tematica que al mes de juliol ara us mostrarem una base que aporta color i hidratació que es sumergible,es bastant efectiva.

Aquesta es molt ecònomica i efectiva.Es de la marca l’oreal i esta disponible en 6 colors diferent depenent del teu tó de pell, Costa uns 9’50€

 

 

MAQUILLATGE SEPTEMBRE:

Septembre és un mes dur sobretot pels estudiants.

Per això us portmem un producte realment magnífic, se’n diu il·luminador(hightlighter).

És un producte que ara esta molt de moda ja que et dona un efecte en la pell molt glamurós.

Hi han molts formats d’il·luminadors personalment el meu favorit es el que esta en sombra, però també el podem trovar en gel líquid..

MAQUILLATGE OCTUBRE:

Octubre és un mes fred i com tots sabeu es celebra la catanyada i alguns també han adaptat la costum de celebrar Halloween una costum americana.

Aquí us deixem maquillatges com exemple perque els pogeu agafar d’idea per el vostre look de castanyada.